Пропускане към основното съдържание

Идеи за подаръци -част 1

Идеи за подаръци

Всеки от нас е имал момент, в който трябва да купи подарък на близък човек, но да не знае какво да подари.
За това ще Ви представя варианти за моментите, в които сме изчерпани от към идеи за какъвто и да е било повод. Но искам да предупредя, че не всеки един от подаръците ще се хареса на всеки. За това идеите ще бъдат много разнообазни и вие сами трябва да откриете кой от тях се доближава до интересите и желанията на човека, за който подготвяте подаръка.

Разделям темата на части, за да не стане прекалено дълга и отегчителна за вас.

Подаръци за рожден ден.

Започвам с тях, защото това е първият празник, за който всеки се сеща когато стане дума за подарък.

Подаръци за новородени

     В тази тема ще вмъкна и подаръците за новородените, защото мисля че е най-подходящо.        За тези малки и толкова нежни създания пазара предлага богат избор и идеи , изпълнени със символика. Аз лично съм симпатизант на такъв тип подаръци, защото в подаръка се крият много незабравими моменти, истории и спомени.




"Първите ми неща" 
Това е страхотен подарък, в който могат да се запазят най-важните първи неща на бебето-болничната гривничка, пъпчето ,първите ръкавички, първите обувки, първото зъбче, първата косичка и т.н.
За да може родителите да пазят своя спомен за тези важни моменти от израстването на своето дете.





Отпечатък на 
ръчичка и краченце

Това е един невероятен подарък, който ще остави вечен спомен както за родителите така и за детето.



Кошница или кутия с неща от първа необходимост.
Този вариант е доста предпочитан като подарък, за някой дори може би банален. Но поднесен по красив начин е идеален подарък, защото това са неща, който със сигурност ще бъдат от полза за бебето.
Според вашият избор можете или да си поръчате готови комплекти като на снимката или сами да изберете начина, по който ще го поднесете.
Тук можете да се развихрите и да напълните кошница или кутия с много разнообразни нещица- дрешки, пантофки, играчки, чорапки, шапчица....
Можете да добавите и някой от предложенията по горе.
Това е вариант, който Ви дава голям избор на изпълнение!

Има още безброй невероятни предложения в мрежата и магазините, но аз спирам до тук с предложенията за новородени и продължавам с другите категории.


Подаръци за деца

Моето мнение, е че детските играчки освен интересни за игра трябва да бъдат и образователни.
Да ги учат на видовете фигури, цифри, букви, животни, песни, професии и пр.
Да създаваме в тях умението да учат и разсъждават още от ранна детска възраст и да развиваме тяхната логика.
Играчката от изображение 1 учи децата на ориентация във време и пространство- часове, дати, дни, месеци, сезони...




Играчки с тема професии показват на децата живота за напред под една забавна и интересна гледна точка. По този начин, те се подготвят до някаква степен за нещата, които ги очакват когато станат големи- готвене, пазаруване, поправяне...
 Дори играчки свързани с медицината подготвят децата за ходенето на лекар и зъболекар.










Друг вариант за подарък, който би зарадвал може би всяко дете според мен са костюмите. Емоцията за едно дете е голяма когато може да се "превърне " в любимия си герой от любимата анимация.






Музикалните инструменти също са доста забавни за игра и откриват таланти.






Пари за подарък

Като цяло най-предпочитания подарък са просто пари. 
Ето няколко идеи да ги поднесете по интересен начин.

Подаръци за ценители




Монети- много изискан подарък, който може да се поднесе по няколко повода- бебе, сватба, юбилей, годишнина, нов дом, дипломиране...






Сребърни бебешки прибори- това наистина е страхотен подарък за първото захранване да бебетата.








Глобус за бутилки- това е доста луксозен подарък, за ценителите на хубавия алкохол и на луксозното им съхранение.






Pandora- това е както луксозен така и много смислен подарък. Защото всеки един талисман на марката има послание към човека, на който го поднасяме.









Подарък с чувство за хумор

Те не са за всеки, това са подаръци за хора с голямо чувство за хумор. 
Тези подаръци ще допринесат за много незабравими истории!
Ще привлекат погледа и винаги ще предизвикват усмивки и смях.


Подаръци за мъже

Мъжете може би са най- трудни за избор на подарък за това ако до момента не сте открили подарък за мъж ще ви дам още млко идеи.


"Кутия с изненади"
 В нея можете да сложие всичко, което мислите, че ще се хареса на получателя- портфейл, вратовръзка, шал, писалка, запалка... 









   



Персонализирани Подаръци
Това също е много подходящ подарък, 
с който можем да накараме един мъж да се почувства специален. 



Ваучер или билет? Защо не!
Ако не сте сигурни какво да подарите, просто решете каква сума желаете да похарчите и вземете ваучер от неговия любим магазин- дрехи, техника или свързан с неговото хоби.
Билет за кино, футбол, концерт, конни надбягвания и др. Според харесванията на мъжа, може да купите билети, ако сте уцелили правилната темата, ще направите много щастлив получателя.


Следва продължение...

Коментари

Популярни публикации от този блог

Подробни списъци за новородено

Здравейте читатели, днешната тема отново е на бебешка вълна! Но няма как, защото споделям с вас неща, които ме интересуват и вълнуват. А в момента света ми се върти около появата на първото ми дете и темите, които ме интересуват са все бебешки.👶 Днес реших да събера всички нужни списъци за появата на вашето бебче. В интернет има много, но според мен не са пълни и актуални. За това реших да ви предложа моите списъци, с които се подготвих. Направила съм ги под формата на снимки, за да може ако пожелаете да ги свалите лесно, без нуждата да преписвате всеки списък. Започвам със списъка за болницата, за да тръгнем в правилния ред. Следващият списък е с най- важните неща за вашето бебче, когато се приберете у дома. Разделила съм го в най-удобните според мен категории и се надявам да ви бъде от полза.                 Реших да направя и отделен списък за дрешките на бебчето, защото това си е една друга категория, която е голяма и заслужава своя

30 дневно предизвикателство, идвам!

Наскоро открих това предизвикателство съвсем случайно в интернет и ме заинтригува много. Реших, че ще бъде интересно и на вас, за това се впускам и предизвиквам себе си! През целият месец Март, всеки ден ще пускам по един пост по дадената тема за деня. Надявам се да Ви бъде интересно!